The West Wing

Debate Camp - S4-E5

Continuity mistake: In season one, CJ's office was right next to Josh's office, but from season two on, it was at the opposite end of a long walkway that runs between several glass cubicles (one of which Donna uses). The later location for CJ was the press room for season one. The differences are not furniture, etc, but wall and door locations have been revised. This season four episode features a flashback where Donna visits the White House prior to Bartlet's inauguration, and she is led to her future cubicle. In this scene, we see the floorplan is not the earlier version, but the newer version. While the between-season changes can be excused as 'remodeling' that took place off-screen, this episode's arrangement can't make sense. (00:09:20)

johnrosa

Join the mailing list

Separate from membership, this is to get updates about mistakes in recent releases. Addresses are not passed on to any third party, and are used solely for direct communication from this site. You can unsubscribe at any time.