Doctor Who

Last Christmas - S9-E1

Corrected entry: In the final scene, where the Doctor and Clara are entering the TARDIS, you can see that the inside of the TARDIS has not been animated and shows just the bare metal walls of the TARDIS prop.

Correction: That's not the wall of the prop, it's part of the console room. The Twelfth Doctor's console room has a sort of archway at the entrance, with walls around the door, which is what is actually being seen here. In fact, it's almost certain that that design choice was made precisely to reduce potential incidents of the prop's interior being seen.

Join the mailing list

Separate from membership, this is to get updates about mistakes in recent releases. Addresses are not passed on to any third party, and are used solely for direct communication from this site. You can unsubscribe at any time.